ZO… bemiddelt terminale zorg voor Omring

Terminale zorg

De laatste levensfase is een intensieve en emotionele periode voor de client en de sociale omgeving van de client. Deze periode wil de klant verblijven in de vertrouwde omgeving. Thuis waardig sterven. Dat is mogelijk met onze persoonlijke en professionele zorg die past bij de klant en zijn omgeving. We werken daarbij nauw samen met iedereen die betrokken is in deze laatste fase: de huisarts, specialist, het palliatief netwerk en eventueel vrijwilligers.
Op deze manier staan we mensen ook in de laatste levensfase terzijde.

Samenwerking met Omring

Omring en ZO… werken intensief samen om deze zorg optimaal invulling te geven. ZO… zorgt ervoor dat een klein team van medewerkers afwisselend 24 uur per dag bij de klant in huis is.
Een paar zorgzame en betrokken professionals die vanuit hun deskundigheid maar ook vanuit hun empathie en levenservaring de juiste ondersteuning bieden in de thuissituatie. Zij doen dit samen met de gekwalificeerde wijkverpleegkundigen van Omring die regelmatig langskomen voor observatie en mogelijke verpleegtechnische handelingen.

Kwaliteit, continuiteit, vertrouwdheid en een waardig levenseinde, dat is waar Omring en ZO… voor staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>